close

Wij werken op No cure, No pay basis!

Schrijf je gemakkelijk in en wij regelen de rest.

Kunnen wij je helpen bij je zoektocht?

Wij zullen ons volledig inzetten voor je nieuwe woning.

Geen zin in keer op keer bezichtigen?

Geef een zoekopdracht en wij verzorgen de rest.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op via WhatsApp.

Altijd al in Amsterdam willen wonen?

Dan vinden wij jouw perfecte woning.

No cure, no pay

Kennis van de markt

Ondersteunend en kundig advies

No cure, no pay

Kennis van de markt

Ondersteunend en kundig advies

iRent 020 helpt je met het zoeken van je nieuwe huurwoning in Amsterdam.

Wij ondersteunen mensen die op zoek zijn naar een ideale huurwoning in Amsterdam. Met onze handige online tools kunnen wij snel en zorgvuldig te werk gaan. De service die wij u kunnen bieden: het vinden van een woning naar wens, tevens bemiddelen wij ook alles met de verhuurmakelaar voor u. U vult bij ons een zoektopdracht in, daarna is het mogelijk om een account aan te maken. Zodra u een account heeft aangemaakt is het tevens mogelijk om eventuele (mede)huurders op te geven. Zodra dit allemaal gelukt is en wij de zoekopdracht hebben ontvangen, dan krijgt u zo spoedig mogelijk een of meerdere woningen voorgelegd omtrent uw zoekcriteria. Hierna heb u de mogelijkheid om een bezichtiging aan te vragen voor een van de gevonden woningen. Dan vragen wij een bezichtigingsdatum aan de verhuurmakelaar. Wij zullen jou met het gehele proces assisteren en u ontlasten van zoveel mogelijk zorgen.

Indien u graag in een van de voorgelegde woningen zou willen wonen, dan hebben wij alleen nog wat gegevens van u nodig. Dit betreft de documentatie van alle toekomstige bewoners. U kunt de benodigde gegevens uploaden in ons beveiligde portaal. De bemiddelingskosten bedraagt één maand huur exclusief btw. No cure, no pay!

Wij zijn actief in de regio van Amsterdam.

Lees verder...

Waarom kiezen voor iRent020 als jou makelaar?

Betrouwbaar netwerk

Versneld proces

Online omgeving

Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam?

Dan kunnen wij u ondersteunen bij het vinden van de juiste huurwoning. Met onze persoonlijke service zult u altijd goed worden ondersteunt onderweg naar uw nieuwe woning.

Wij zullen opkomen voor uw belang en ervoor zorgen dat u nooit oneerlijke en onverwachte kosten zal worden opgelegd. Verder zorgen wij ervoor dat al u zorgen worden ontnomen. In de zoekopdracht kunt u alle specificaties invullen, zodat we altijd de juiste woning voor u vinden in Amsterdam.